Popcorn Invasion in Wijnegem Shopping Center

Zaterdag 19 januari 2019 viert Walibi Belgium Wereldpopcorndag met eerste publieke voorproefje van gloednieuwe attractie!

 

Op Wereldpopcorndag – dé dag bij uitstek waarop je zonder schuldgevoelens tonnen popcorn mag snoepen – zal iedereen voor het eerst kennis kunnen maken met de maffe popcorns die centraal staan in Walibi’s gloednieuwe interactieve darkride: ‘Popcorn Revenge’! Omstreeks 10u zullen de popcorns aan hun overname van het winkelcentrum beginnen. Een impressionante fotobooth zal de aanwezigen rechtstreeks in het decor van ‘Popcorn Revenge’ katapulteren.  Na afloop kunnen deelnemers ook smullen van heerlijke popcorns, recht uit een authentieke popcornmachine!

Het belooft zeker een voorproefje te worden van wat het komende seizoen in petto heeft. Deze actie kadert in het globale vernieuwingsplan van Walibi Belgium, dat in de lente van 2019 twee nieuwe gethematiseerde zones (Karma World en Fun World) én twee nieuwe attracties (Popcorn Revenge en een opstapcoaster voor kinderen – naam nog niet bekend) met zich mee zal brengen. Walibi Belgium opent op 6 april 2019.

Afspraak zaterdag (19/01/2019) van 10u tot 20u in het Wijnegem Shopping Center.