Pairi Daiza rekruteert 600 talenten voor 2019

Vorig seizoen werkten bij Pairi Daiza meer dan 400 mensen – studenten en interimcontracten niet meegeteld. Voor het nieuwe seizoen 2019 – waarin we de 25ste verjaardag van ons park vieren – rekruteren we er in totaal maar liefst 600, waarvan 200 niéuwe talenten. Die extra krachten (waarvan honderd seizoenswerkers en honderd interimarissen) zullen voornamelijk ingezet worden in onze restauratiepunten, maar ook in de boetieken, de onderhouds- en controlediensten, het onthaal, de ticketing en natuurlijk ons spiksplinternieuwe hotel alsook de lodges – nu nog in aanbouw. Kennis van het Nederlands wordt een belangrijk punt in alle vacatures.

 

 

Wie er altijd al van droomde om in de beste dierentuin van Europa te werken, krijgt nu meer dan ooit zijn kans want het seizoen 2019 belooft razend druk te worden voor Pairi Daiza. Naast de reguliere opening van 6 april tot en met 11 november, zal het park voor het eerst in haar geschiedenis ook de deuren openen tijdens de kerstperiode. Tussen 14 december 2019 en 5 januari 2020 bieden we onze bezoekers op die manier een magische en feërieke ervaring tussen de dieren en al het mooie dat onze Tuin der Werelden te bieden heeft.

 

Maar dé grote blikvanger komend seizoen wordt natuurlijk “The Last Frontier”, het nieuwe gebied van ons park. Over acht hectare zullen bezoekers er ondergedompeld worden in de Canadese provincie Brits-Colombia, waar bruine en zwarte beren, wolven, poema’s, Stellerzeeleeuwen en elanden zullen rondwaden temidden van Amerikaans-Indiaanse bossen en rivieren. Het strafste van al: naast een overnachting in ons splinternieuwe hotel zal je er ook een verblijf kunnen boeken in een authentieke familielodge met zicht op de beren en de wolven.

 

Reden genoeg voor ons om 200 nieuwe talenten – bovenop de 400 andere – te recruteren en dus organiseren we een grote jobbeurs op 29, 30 en 31 januari. Geïnteresseerden die graag deelnemen moeten zich vooraf inschrijven via ‘Jobbeurs 2019’ op https://www.pairidaiza.eu/nl/jobs. Na registratie ontvangen zij een uitnodiging met het tijdstip en de locatie van hun afspraak met ons HR-team.

 

Opgepast: de gezochte profielen omvatten (nog) geen studentenjobs. Voor hen zal Pairi Daiza binnen enkele weken specifieke jobdagen organiseren.