Oakwood Theme Park neemt afscheid van themazone en achtbaan

Oakwood Theme Park, het grootste pretpark van Wales, heeft deze winter afscheid genomen van haar circuszone. In deze zone stonden een drietal attracties waaronder een achtbaan voor kinderen. Wat op deze plaats later zal verschijnen is momenteel nog niet gekend.

 

Wie komend seizoen het Britse pretpark Oakwood Theme Park bezoekt zal het moeten stellen zonder de themazone Circusland. Deze zone was eerder op kinderen gericht. Het park liet dit nieuws weten op haar facebookpagina. Verder konden we lezen dat de attracties niet naar de schroothoop zullen gaan, het park wenste ze namelijk veel succes op hun nieuw thuishaven.

De Circuszone telde drie attracties. De grootste attractie was de kinderachtbaan genaamd Circus Clown, welke geopend werd in 1997. Deze werd gebouwd door Pinfari. Verder stond hier een Carrousel en een treintje, welke eveneens het park verlaten. Het is de allereerste keer dat een achtbaan verdwijnt uit Oakwood Theme Park

 

 

Voorlopig vertelt het park enkel dat op deze locatie dit seizoen een nieuwe familiale attractie geopend zal worden, meer informatie zal later gegeven worden.

 

Bron en foto: Oakwood Theme Park