Meer details bekend omtrent nieuwe attractie Fraispertuis City

Onlangs deelde Fraispertuis City meer details omtrent hun nieuwe attractie voor 2019. De Jet Ski attractie die in de zone “Pirates Bay” komt te liggen, krijgt de naam “L’île aux Pieuvres” krijgen, wat zoveel betekend als “eiland van de octopussen”.

 

We konden jullie een tijdje terug al melden dat het Franse pretpark Fraispertuis City een nieuwe attractie zou openen in 2019. Ondertussen heeft het park wat meer informatie vrijgegeven en zijn de eerste werkzaamheden begonnen.

De Jet Ski attractie van de Duitse bouwer Zierer komt in de piratenzone te liggen in de buurt van de reeds bestaande Splash Battle. De Jet Ski-vaartuigen zullen als octopussen vormgegeven worden. Nadat het park met hun laatste nieuwe attractie “Golden Driller” zich vooral richtte op jongeren zal deze uitbreiding eerder jonge gezinnen aanspreken en zal een mooie aanvulling vormen op het huidige aanbod.

 

Fraispertuis City is weer geopend vanaf 6 april 2019 en de opening van “Lîle aux Pieuvres” staat gepland voor het voorjaar van 2019.

 

 

Bron: Facebook Fraispertuis City