Heel wat nieuwigheden voor Europa-Park in 2019

Naar jaarlijkse gewoonte zullen er opnieuw heel wat nieuwigheden te ontdekken zijn in Europa-Park. Er zullen dan wel geen nieuwe grote attracties te vinden zijn, maar er zullen toch heel wat nieuwe zaken te ontdekken zijn in het grootste attractiepark van Duitsland.

 

Als eerste nieuwigheid zal er een nieuwe film te vinden zijn op de VR-rit van Alpenexpress Coastiality. Samen met de Duitse humorist Otto Waalkes kan je komend seizoen een doldwaze rit maken waarbij je onderweg heel wat zal beleven waaronder een lawine met schapen.

 

Daarnaast kan je ook nog steeds genieten van de nieuwe 4D-film “Nachts im Park” waarbij Ed en Edda samen Europa-Park moeten redden van hun vijand de nachtraaf. Ook in de Traumzeit-Dome zal er een nieuwe film te vinden zijn. In “Mission Astronaut” zal je naar het hart van de ruimte reizen.

Ook de Europa-Park Junior Club zal een nieuw onderkomen krijgen vanaf de zomer. In dit “speelhuis” zullen heel wat interactieve speelelementen te vinden zijn.

Tot slot zal ook het Scandinavische gebied volledig heropgebouwd worden waarbij onder andere Fjord Rafting kleine aanpassingen zal krijgen. Onlangs konden we zien dat men een tunnel aan het bouwen was over deze wildwaterbaan en de nieuwste concept-arts geven ook een eerste indruk van het nieuwe gebied.

Europa-Park zal zijn poorten opnieuw openen vanaf 6 april voor het komende zomerseizoen.

 

 

Bron: Europa-Park Fans Facebook