Avonturenpark Hellendoorn kondigt nieuwe attractie 2019 aan

Het Nederlandse pretpark Avonturenpark Hellendoorn kondigde haar nieuwe attractie voor 2019 aan. Het park gaat haar kindergebied Dreumesland uitbreiden met een kleine vrijevalattractie. In 2018 opende in dezelfde zone ook Bella’s Swingpaleis. Daar blijft het echter niet bij, ook in het Piratengebied zal een nieuwigheid geopend worden.

 

Avonturenpark Hellendoorn, gelegen in Nederland, maakte haar eerste nieuwe attractie bekend. Het gaat om een vrijevalattractie, gericht op de jonge bezoekers. Met deze attractie wordt het kindergebied Dreumesland uitgebreid naar negen attracties. De nieuwe attractie zal een ruimtethema krijgen. Vorig jaar opende in dit gebied ook al de muzikale attractie Bella’s Swingpaleis.

 

Nog meer nieuws

De vrijevalattractie zal niet de enige nieuwigheid zijn die het park zal aanbieden dit jaar. In het Piratengebied zal eveneens een nieuwe attractie geopend worden. Welke dit wordt, is voorlopig nog niet bekendgemaakt.

Voor de komst van deze laatste nieuwigheid ging het interactieve doorloophuis Casa Magnetica tegen de vlakte.

Het park vertelde al wel dat op deze plek een ‘knallende’ attractie gebouwd zal worden die qua thematisering zal aansluiten bij het Piratengebied.

 

Bron en foto’s: Avonturenpark Hellendoorn