Succesvolle première voor nieuwe kerstshow Toverland

Onder het toeziend oog van zo’n 200 personen vond zaterdag de première plaats van de nieuwe kerstshow A Magical Dream in Attractiepark Toverland. In de show transformeert een jonge goochelaar naar zijn oudere zelf en ontdekt hij zijn ware magie. De hoofdrol is weggelegd voor de award-winnende Peter Eggink en de jonge versie wordt afwisselend vertolkt door acht jongens uit het hele land. Vandaag was de eer aan Tristan Hack uit Ermelo.

 

“Toen de show begonnen was en het voordoek openging zag ik pas hoeveel mensen naar de show waren komen kijken”, vertelt Tristan. “Ik was best zenuwachtig, maar vond het heel tof dat er zo’n groot publiek was. Ik vond het heel erg leuk om te doen!” Speciaal voor de première waren tevens de andere zeven jongens aanwezig. Zij werden op het podium geroepen en kregen een groot applaus. 

Ook Peter Eggink is trots op de première. “We hebben vandaag echte magie gecreëerd.” Over de jongens is hij lovend. “Ze doen het allemaal fantastisch. Het is heel mooi om te zien hoe de jongens met bezieling bezig zijn. Het is alsof ik mijn jeugd herbeleef.”

Voorstellingen
A Magical Dream is in de kerstvakantie van zaterdag 22 december 2018 t/m zondag 6 januari 2019 dagelijks te zien. De show wordt drie keer per dag opgevoerd en duurt circa 20 minuten. De show maakt onderdeel uit van het kerstevenement Magische Winterweken. Tijdens de Magische Winterweken zijn drie themagebieden geopend: de overdekte gebieden Land van Toos en Wunderwald en het buitengebied Ithaka, met de spectaculaire houten achtbaan Troy. Bovendien is het hele attractiepark gehuld in een betoverende kerstsfeer.