SeaWorld San Diego onthult treintje nieuwe achtbaan

Het Amerikaanse SeaWorld San Diego zal met Tidal Twister volgend jaar een nieuwe achtbaan openen. Deze achtbaan wordt gebouwd door het Amerikaanse bedrijf Skyline Attractions. Tijdens de IAAPA beurs werd alvast het treintje onthuld.

 

Skyline Attractions zal de nieuwe achtbaan van SeaWorld San Diego leveren. Deze attractie zal de naam Tidal Twister dragen. Wie plaatsneemt in deze unieke achtbaan zal aan 50 km/h doorheen het parcours rondjes maken, tijdens deze rit ervaar je tevens een Zero G Roll.
 Tijdens een pretparkbeurs onthulde men onlangs het treintje dat op deze baan zal komen te staan.

 

 

De achtbaan wordt van het type Skywarp met een Horizon lay-out. Deze baan werd voorgesteld op IAAPA (International Association of Amusement Parks and Attractions) beurs van 2016. Een andere achtbaan van dit type, de versie met de verticale lay-out werd dit jaar voor het eerst gebouwd in Six Flags Discovery Kingdom.