Ontdek hier de attractielijst van Indoor Winterkermis Waregem

Van dinsdag 25 december tot en met zondag 30 december 2018 is er “Indoor Winterkermis” in Waregem expo. Indoor Winterkermis bestaat uit 6 dagen feest voor jong én oud. Maar er is meer, volwassenen vergezeld van een kind en kinderen onder de 85cm, mogen gratis naar Indoor Winterkermis. Er zijn 24 attracties waarvan 5 van het type grootvermaak.

 

Tijdens de wintermaanden kan een bezoek aan de kermis een natte en koude bedoeling zijn. Maar niet bij de Indoor Winterkermis in Waregem expo, daar zal sfeer en gezelligheid troef zijn. Een 20-tal flitsende attracties voor alle leeftijden alsook enkele leuke springkastelen staan er naast elkaar. Naast het onbeperkt kermisplezier valt er iedere dag op de Indoor Winterkermis wel iets te beleven.

De Indoor Winterkermis is dagelijks open van 14u00 tot 21u00. Tickets zijn in voorverkoop al verkrijgbaar vanaf 15 euro in een aantal winkels en shops. Online kan je tickets kopen in voorverkoop aan 16,5 euro. Aan de deur kost een ticket 20 euro. In de prijs is inbegrepen: onbeperkt kermisplezier op alle draaiende attracties, animatie en meet-and-greets, uitgezonderd kermiskramen waar men prijzen kan winnen zoals het schietkraam, eentjes vissen en het lunapark.

 

De volledige attractielijst:

Grootvermaak:

Autoscooter – “American Dream”

Bidule – “Disco Star”

Break Dance – “Hayen”

Flipper – “Extazy”

Lambada – “X-Factory”

 

Kleinvermaak:

Buggy’s

Kids Formule 1 – “Autopista”

Kinderfunhouse – “Mini Jones”

Kindermolen – “Kinderdroom”

Mini Scooter – “Mini Bumper Cars”

Vliegmolen – “Funnyland”

 

Springkastelen:

Springkasteel – “Assepoester”

Springkasteel – “Brandweer”

Springkasteel – “Cars”

Springkasteel – “Dora”

Springkasteel – “Pluto”

Springkasteel – “Rode Duivels”

 

Spelen:

Ballenkraam – “Ballo Smyto”

Basketspel

Lunapark – “Play World”

Rad van Fortuin

Schietkraam – “Tir  Modern”

Visspel

 

Eetkramen:

Frituur – “Bertrand”