Disneyland Paris onthult de plannen van de langverwachte Marvel-zone

Disneyland Paris onthulde recent een nieuw beeld van de aangekondigde Marvel-zone die naar het Walt Disney Studios park komt. Deze gloednieuwe zone zal de bezoekers onderdompelen in actie en epische avonturen met hun favoriete superhelden, van de mystieke kunsten van Doctor Strange tot Spider-Mans ontwapenende eigenschappen.

 

Bezoekers kunnen bij deze splinternieuwe Europese basis een team vormen met helden als Iron Man, Black Widow en Captain America! Van heroïsche ontmoetingen tot ongelooflijke nieuwe attracties en bloedstollende ervaringen, alles is mogelijk. Daarnaast kan iedereen binnenkort ook genieten van de volledig vernieuwde Rock ’n Roller Coaster, waarbij een ritje snel ontaardt in een avontuur aan hoge snelheid!

 

Maak je klaar om samen met Aarde’s Machtigste Helden te strijden en de wereld te beschermen. De rekrutering start binnenkort!

Als deel van het meerjarig uitbreidingsplan, waarbij twee miljard in het park zal geïnvesteerd worden, is het ontstaan van de Marvel-zone de eerste fase van de Walt Disney Studios Park-transformatie. De permanente verblijfplaats van de Marvel helden wordt een plaats van legendarische story-telling, actie en zowel avontuurlijke indoor als outdoor shows dankzij innovatieve technologie.

Deze authentieke beleving cementeert het Walt Disney Studios Park als een absolute must-do voor alle gasten. Met drie nieuwe zones, gebaseerd op Marvel, Frozen en Star Wars, samen met meerdere nieuwe attracties en live entertainment belevingen, zal deze ambitieuze ontwikkeling nieuw leven blazen in een aantal van de bekendste verhalen en iconische personages uit deze populaire franchises.

 

Fans hoeven niet te wachten op de opening van de nieuwe zone om Marvel in Disneyland Paris te beleven! Na het eerste Season of Marvel Super Heroes vorige zomer keren de helden terug voor een tweede editie in 2019 van 23 maart tot en met 16 juni, dit keer vergezeld door Captain Marvel en de geliefde Groot van Guardians of the Galaxy, terwijl ze hun toekomstige permanente basis opzetten in Disneyland Paris.

 

Voorbij de Parken, zal Disney’s Hotel New York® in 2020 omgedoopt worden tot Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel en zal hiermee het allereerste Disney Hotel zijn dat de spannende wereld van de Avengers centraal plaatst!