Traumland auf der Bärenhöhle opent nieuwe attractie in 2019

Het Duitse park Traumland auf der Bärenhöhle zal volgend seizoen een gloednieuwe attractie openen, die voornamelijk gericht is op gezinnen met kinderen. Dit park staat volledig in het teken van sprookjes en attracties met een leuk thema.

 

Aan het einde van het seizoen werd in Traumland auf der Bärenhöhle de attractie Baumstammtretbahn gesloten.  Dit was een rondritje met trapkarretjes op een rail. Op deze plek wordt momenteel gebouwd aan een nieuwigheid voor volgend jaar.

De nieuwe attractie wordt opnieuw een rondritje, maar ditmaal eentje dat mechanisch aangedreven wordt. De bezoekers zullen plaats kunnen nemen op een kip, die dienst doet als vervoersmiddel.

De attractie werd geleverd door het Duitse bedrijf Metallbau Emmeln, dat ook al instond voor bijvoorbeeld de Paarden van Ithaka in Toverland.

 

Bron en foto’s: Traumland auf der Bärenhöhle