Succesvolste Halloweenevent ooit voor Familypark

Het Oostenrijkse pretpark Familypark mocht dit jaar haar succesvolste Halloweenevent ooit vieren. Familypark organiseerde dit jaar voor het eerst tien dagen lang Halloween en dat resulteerde in mooie resultaten. Meer dan 62.000 Halloween-fans bezochten het park.

 

Het Oostenrijkse park Familypark mocht haar jubileumjaar zeer succesvol afronden. De familie Muller, die het park uitbaat, kijkt terug op een periode waarin meer dan 62.000 bezoekers het park bezochten. Dat Halloween een succes is bewees het feit dat dit jaar voor het eerst tien dagen lang het event gehouden werd. Vorig jaar waren er maar vier Halloweendagen, toen bezochten 27.000 bezoekers het park. Het mooie weer van dit jaar speelde uiteraard ook een grote rol.

Komm. Rat Mario Müller, directeur van het park, vertelt: “In 2018 wilden we het nog beter doen tijdens Halloween, maar op gebied van ondernemen is dit een behoorlijk risico. Het weer is tijdens deze dagen een belangrijke factor; ook bij slecht weer bereiken de vaste kosten een bedrag met zes cijfers. Natuurlijk zijn we heel blij dat ons evenement zo goed is ontvangen gedurende deze lange periode. Dit hadden we niet verwacht.”

Tijd om lang stil te zitten heeft de familie niet, want er komt een winteropening aan die dit jaar ook dubbel zo lang zal duren.