Nieuwe 4D-film voor Europa Park

Europa Park presenteert naar goede gewoonte om de paar jaar een nieuwe 4D-film in de Magic Cinema 4D, gelegen in het Frans themagebied. Zo produceerde Mack Animation (een zusterbedrijf van Mack Rides en Mack Media) dit jaar een nieuwe familievriendelijke film die meermaals per uur, zowel in het Duits als Frans, speelt. De kortfilm heet “Nachts im Park 4D” (nacht in het park) en speelt zich af na sluitingstijd in Europa Park.

 

In deze twaalf minuten durende film moeten de parkmascottes Ed Euromaus en zijn vriendinnetje Edda Europa Park zien te redden. De nachtraaf heeft namelijk een artefact gestolen dat met zijn magische krachten alles tot leven kan wekken. Onder andere dinosaurussen, piraten, elfjes en auto’s komen allemaal tot leven en zetten de boel op stelten. Zo hebben de twee elfjes de lanceerachtbaan Blue Fire weten op te starten om zelf wat rondjes te maken. Lijkt allemaal wel leuk, maar Ed & Edda moeten de orde zo snel mogelijk weer herstellen voor het echt uit de hand loopt.

De film vervangt “Happy Family” die gebaseerd was op de gelijknamige langspeelfilm uit 2017. “Nachts im Park 4D” is vanaf 24 november (start van het winterseizoen) te zien in de Magic Cinema in het Franse themagebied.

 

Trailer:

 

 

Bron: Europa-Park, Mack Animation