Disneyland Paris viert 90 jaar plezier met Mickey en trapt het gloednieuwe kerstseizoen af

Het voorbije weekend vierde Disneyland Paris 90 jaar fun met Mickey en ging het nieuwe kerstseizoen van start. De iconische Mickey Mouse verscheen voor het eerst op 18 november 1928 en startte het feestseizoen met veel enthousiasme tijdens een aantal spectaculaire shows!

 

Om de festiviteiten te beginnen verwelkomde Disneyland Paris de wereldberoemde blogster en influencer Chiara Ferragni. Ze liep mee in Disney’s Christmas Parade en stak daarna samen met Mickey de gigantische kerstboom vol schitterende lichtjes aan.

Ook de Zweedse zangeres Zara Larsson verscheen op het toneel tijdens de gloednieuwe “Surprise Mickey” show waar ze het Happy Birthday-lied op een magnifieke manier bracht. Samen met Minnie zorgde ze voor een onvergetelijk verjaardagsfeest voor Mickey! Daarna poseerde Zara graag nog even met hen tijdens Mickey’s verjaardagsfeest en voor het Kasteel van Doornroosje.

 

 

Niemand minder dan ex-Miss België Véronique De Kock bracht samen met haar gezin een bezoek aan Disneyland Park en Walt Disney Studios Park. Ze beleefden een magische tijd tussen de sneeuw op Main Street en keken hun ogen uit tijdens de Disney’s Christmas Parade!