Captain Marvel vervoegt het Marvel Season of Super Heroes in Disneyland Paris

Het Marvel Season of Super Heroes vindt voor de tweede keer plaats aan het Walt Disney Studios Park vanaf 23 maart tot en met 16 juni 2019.

 

In 2019 zullen nieuwe superhelden zoals Groot, die de Guardians hielp om de galaxie te redden, de Avengers vervoegen. Om de release van de nieuwe film te vieren, zal Captain Marvel zich voor het eerst in Disneyland® Paris vertonen tijdens het Marvel Season of Super Heroes.

Epische verhalen over het Marvel universum komen aan bod en zullen volledig tot hun recht komen in Disneyland® Paris met spannende shows en ervaringen waarbij Spider-Man, Iron Man, Captain America, Star-Lord, Gamora, en andere Marvel Heroes niet zullen ontbreken!

 

over Captain Marvel

Marvel Studios’ Captain Marvel is een volledig nieuw avontuur uit een nooit eerder vertoonde periode in de geschiedenis van het Marvel Cinematic Universe, dat het avontuur van Carol Danvers, de sterkste held van de wereld, beschrijft. De galactische strijd tussen twee alien races woedt en wanneer deze de aarde bereikt, beseft Danvers wie ze is. Ze vindt een kleine groep geallieerden te midden van alle chaos.

De cast bestaat uit sterren als Brie Larson, Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Djimon Hounsou en nog vele anderen.

Marvel Studio’s Captain Marvel werd geproduceerd door Kevin Feige en geregisseerd door Anna Boden en Ryan Fleck. De film zal vanaf 8 maart 2019 op het grote scherm in de VS te zien zijn.