Walibi Rhône-Alpes opent met Alcatraz een nieuw spookhuis tijdens Halloween

Walibi Rhône-Alpes jaagt op 13 en 14 oktober en van 20 oktober tot 4 november 2018 haar bezoekers de stuipen op het lijf. Het park daagt jong en oud uit om hun angsten onder ogen te zien tijdens het Halloween evenement. Nieuw dit jaar wordt het spookhuis Alcatraz.

 

Ondanks het evenement kunnen ook gezinnen rustig Walibi Rhône-Alpes bezoeken. Kinderen onder de tien jaar worden beschermd van de monsters door Antimonsterbadges. Voor de jongste bezoekers is er tevens een aangepast Halloween aanbod.

 

Grand Jeu De Piste Halloween

Het park organiseert een groot spel in een zombiethema. Kinderen gaan op zoek naar hints in de vele Halloweenzones in het park, om zo de eerste naam te ontdekken van een persoon die ze kunnen redden van de enge wezens. Er kunnen elke dag vele prijzen gewonnen worden.

 

Spookhuizen

 

Alcatraz – nieuw 2018

Kan jij aan Alcatraz ontsnappen, het lijkt een onmogelijke opgave. Veroordeeld tot een verblijf in deze gevangenis moet je zien te overleven.

 

Le Manoir Hanté

In dit landhuis wonen figuren uit de engste horrorfilms die jou de daver op het lijf zullen jagen.

 

Clownz’Trofobia

In deze 3D ervaring kruipen de bezoekers in het hoofd van een gekke oude clown. Bibberen gegarandeerd.

 

Scare zones

Campement De La Peur

De vriendelijke ogende inwoners van Canada hebben hun vrienden de houthakkers uitgenodigd. Het minste dat van hen gezegd kan worden is dat ze niet erg open staan voor bezoekers. Ze hebben hun kamp opgezet in de Explorer Adventure zone en zullen niet rusten tot ze elke parkgast verrast hebben.

 

Zombie City

De houthakkers worden vergezeld door hun vrienden de zombies. Deze wezens zijn op zoek naar jouw lekkere hersenen.

 

Show en entertainment

Halloween Dance Show

De show must go on tijdens de Halloween Dance Show. Deze wordt geleid door een ceremonieleider en zijn handlangers. Het wordt een show vol hiphop en moderne dans.

 

Ciné 3D: Sonic

Halloween zonder horrorfilm? Ondenkbaar voor Walibi Rhône-Alpes. Tijdens de 3D-film ontdekken ouders en hun kinderen de avonturen van Sonic en Chip. Deze vrienden betreden een spookhuis dat bewoond wordt door drie geesten.

 

Métamorphobia

Of de weerwolf nu echt is of een legende ontdek je in deze voorstelling, waarin je de transformatie zelf kan aanschouwen.

 

Nocturnes

Op zaterdag 27, zondag 28 en woensdag 31 oktober kun je tot 19.00 uur genieten van een avondopening tot 19 uur. Op 27 en 28 oktober zal er tijdens de nocturne een Zombie Walk plaatsvinden, waarbij alle monsters in een grote parade doorheen het park trekken. De nocturnes worden afgesloten met een knallend vuurwerk.