Polles Taartenboek: maak nu zelf de lekkernijen uit de populaire Efteling-attractie Symbolica!

In de Efteling-attractie Symbolica staat in de Koningszaal van het Paleis der Fantasie een enorme tafel vól met taarten, koeken en andere lekkernijen. Koning Pardulfus likt zijn vingers er bij af. En al dat heerlijks kun je nu ook thuis maken!

 

Polles Taartenboek bevat 35 recepten voor taarten, (cup)cakejes, en koeken. Wat dacht je van een Schots en Scheve Schuimtaart, een Fabelachtige Vlindertaart, Hoorntjes van Overvloed of Zilverglans Cupcakes? En wat vind je van de Koninklijke Kokosmakronen, Polles pannenkoekentaart, Twinkelkristallen of een Winterwonderdrank?

Ook zijn er recepten voor als je glutenvrij, suikervrij of lactosevrij wilt bakken. Tover je keuken om tot paleiskeuken en maak de lekkerste Koninklijke koeken, taarten, cupcakes, toetjes en traktaties!