Plopsa Indoor Coevorden verwelkomt 2 miljoenste bezoeker

Het indoorpretpark Plopsa Indoor Coevorden verwelkomde zaterdag op feestelijke wijze haar 2 miljoenste bezoeker. Niemand minder dan Fenne Van Den Broek uit Malden was de gelukkige en werd er door de verschillende Plopsa-figuren en een regen van confetti verrast.​

 

Zaterdag was een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van Plopsa Indoor Coevorden. Het allereerste Nederlandse indoorpretpark van de Plopsa Group bereikte vandaag de kaap van 2 miljoen bezoekers, sinds de opening in 2010. De geluksvogel van de dag was Fenne Van Den Broek, die samen met haar ouders en broertje Swerre het park kwam bezoeken toen ze nietsvermoedend verrast werden. Ze kregen een uitgebreid cadeaupakket en elk een Plopsa Indoor Coevorden Jaarkaart, die recht geeft op 1 jaar lang gratis toegang tot Plopsa Indoor Coevorden en tal van andere leuke voordelen. “We zijn een beetje overdonderd door deze gebeurtenis.”, lacht mama Ronne. “Zoiets is ons nog nooit overkomen!”

 

 

Plopsa Indoor Coevorden opende haar deuren op 30 april 2010. Plopsa Indoor Coevorden is een echt unicum in Nederland dankzij het op-en-top gethematiseerde decor en de bijzondere totaalbeleving voor kinderen tussen de 2 en 10 jaar oud. “Het concept slaat bijzonder goed aan. We zijn dus enorm vereerd om vandaag onze 2 miljoenste bezoeker te mogen verwelkomen.”, aldus Rosalie Houtman, parkverantwoordelijke van Plopsa Indoor Coevorden.