Laura Lynn krijgt eigen ster op Walk of Fame in Plopsaland De Panne

Laura Lynn was onlangs opnieuw te gast in het Plopsa Theater tijdens de Vlaamse Top 10 van MENT TV. Dit gebeuren werd feestelijk gevierd met een eigen ster op de Story Walk of Fame in Plopsaland De Panne.

               

De Story Walk of Fame aan het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne is opnieuw een ster rijker. Niemand minder dan Laura Lynn, de vlaamse Schlagerkoningin, onthulde er in het bijzijn van vele fans haar eigen ster. Laura Lynn is niet alleen de topper van de Vlaamse schlagermuziek, maar is ondertussen ook een vaste waarde in het Plopsa Theater geworden. ”We zijn erg trots dat we Laura Lynn ondertussen al meer dan 10 keer mochten verwelkomen in het Plopsa Theater”, zegt Wim Wauters. Een ster op de gerenommeerde Story Walk of Fame kon bijgevolg niet ontbreken. Ze werd er gehuldigd naast beroemdheden als Jan Smit en Willy Sommers.

”Voor mij is het een hele eer om een plaatsje te krijgen op de Story Walk of Fame tussen alle andere sterren. Ik kom steevast met heel veel plezier naar het Plopsa Theater! De ambiance die er telkens heerst is werkelijk fantastisch!”, zegt Laura Lynn.

Na de steronthulling zong Laura Lynn de sterren van de hemel tijdens een spetterend optreden in het Plopsa Theater in het kader van de Vlaamse Top 10 van MENT TV!