Karretjes nieuwe achtbaan Mirablandia onthuld tijdens EAS beurs

Onlangs vond de EAS beurs plaats in Amsterdam. Op deze beurs toonden attractiebouwers en andere fabrikanten hun nieuwigheden. Tevens onthulde de Duitse bouwer Maurer Rides de karretjes die binnenkort over de nieuwe achtbaan van het Italiaanse pretpark Mirabilandia zullen rijden.

 

Het Italiaanse pretpark Mirabilandia opent volgend jaar een ware Ducati zone genaamd Ducati World. In deze zone zullen de bezoekers de wereld ontdekken van het motorfietsmerk Ducati, eveneens ontstaan in de regio waarin het park ligt.

De grote blikvanger wordt Superbike Race, een zogenaamde Spike Coaster van Maurer Rides. Men zal bij deze duellerende achtbaan plaatsnemen op een soort motorfiets, waarbij je zelf de kracht van de lancering kan bepalen. Aangezien dit een duellerend exemplaar wordt, zijn er dus twee identieke banen naast elkaar gebouwd. Deze worden 525 lang en 22 meter hoog.

Tijdens de European Attractionshow, die plaatsvond in Amsterdam onthulde de bouwer de karretjes die weldra over deze banen zullen rijden.

 

Bron: Maurer

Foto’s: Bob Van Dyck – Themeparkfreaks.eu