Holiday Park viert Halloween nog groter dan voorheen

Het Halloweenevenement van het Duitse Holiday Park belooft zelfs de dapperste bezoekers angst aan te jagen. Overdag blijft alles nog zeer kindvriendelijk, maar wanneer de duisternis valt tijdens de nocturnedagen komt de echte horror tot leven. Deze nocturnes worden de Fright Nights genoemd en dit jaar kan men er een nieuw spookhuis ontdekken.

 

Vanaf 6 oktober kunnen de jongste bezoekers van Holiday Park al genieten van een Halloween op hun maat. Koning Pompoen keert terug naar het park en heeft het vol gestrooid met honderden pompoenen en andere Halloweenversiering. Er wordt een speciale show opgevoerd voor de jongsten, die ook tijdens de enge nocturnes een veilig plekje kunnen vinden in Majaland, dat monstervrij blijft.

 

Fright nights

De enge Fright Nights vinden plaats op 13, 20, 27 en 31 oktober en 3 november. Tijdens deze avonden verandert het park in een plek vol horror, een hoogtepunt voor de die hard fans van het evenement.

Je kan op deze avonden het gegil al van ver horen. Voor wie ouder is dan 16 jaar zijn er meerdere scare zones in het park. Titty Twister, Camp Sunshine en het nieuwe Freak Circus zijn er enkele van. Verder kan je ook achtbaanritjes maken in het donker, bijvoorbeeld op de gigant Expedition GeForce.

Elke avond zal er live muziek zijn in het park, welke gebracht wordt door de zombieband Crossfire. Om 21.50 uur wordt de avond afgesloten met een groot vuurwerk aan het fonteinplein.

De Halloweenparade, met meer dan 500 deelnemers, trekt elke avond door het donkere, prachtig verlichte park. Talloze skeletten, demonen, heksen, duivels en andere griezelige wezens zullen voor kippenvel zorgen.

 

Scare zones

 

Freak Circus – nieuw

Een circus dat failliet ging heeft zich gevestigd in een verlaten gebouw. In het gebouw vinden vreemde experimenten plaats waarmee de artiesten nieuwe bezoekers aantrekken. Sommige van deze experimenten lopen echter uit de hand en het lijkt wel of de artiesten volledig gek geworden zijn.

 

Titty Twister

Stap binnen in deze vreemde bar, maar wees op je hoede, deze is namelijk niet voor angsthazen. Sommige van de bezoekers werden na een bezoekje nooit meer teruggevonden.

 

Camp Sonnenschein

Deze camping is niet weggelegd voor bangeriken. Ooit vond de dochter van een gezin hier een pop, maar geen normale pop. Deze pop opent een verbinding met het rijk der verdoemden. Sindsdien is de dochter geobsedeerd door het dodenrijk en kan niemand haar nog helpen. Slechts enkelen slagen er in deze vloek te ontvluchten!

 

Zombie Factory

Op een verlaten fabrieksterrein van een voormalige autofabriek banen zombies zich een weg tussen de wrakken. Dansende zombies en vuurspuwende monsters creëren een atmosfeer die het bloed in je aderen doet stollen. Probeer hier zo snel mogelijk te ontsnappen.

 

Bron en foto’s: Holiday Park