Heide Park opent nieuw spookhuis tijdens Halloweenperiode

Een achtbaanritje in het donker, familiale griezeligheid en extra horror attracties dat is Halloween in Heide Park. Het evenement vindt dit jaar plaats van 12 tot 27 oktober op vrijdag en zaterdag. Nieuw voor dit jaar is het spookhuis Obscuria. Eigenzinnige artiesten en enge clowns wachten op hun publiek, voor een speciale show … Horrorfans zijn best op hun hoede! Wie laatst lacht, lacht best!

 

Wanneer de dagen korter en donkerder worden, draait alles rond de horror in Heide Park. Grote en kleine fans van Halloween vieren dit seizoen in het Heide Park resort te Duitsland. Het programma is op maat gemaakt voor iedereen, van een light versie tot een vreselijke horror ervaring.

 

Familie Halloween

Families en kleine avonturiers beleven geestige momenten en gaan de nacht in op hun favoriete verlichtte attracties. 80% van de attracties blijven geopend tot 21 uur. Zo kunnen de kinderen bijvoorbeeld tegen geesten vechten in de Darkride “Ghostbusters” en de wereld ontdekken van “Hoe Tem Je Een Draak”. In de Kids zone kunnen de jongste Halloweenfans zich laten schminken als heksen en vampiers en genieten van een zelfgebakken broodje. De dappere kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen het enge scheepswrak van KRAKE lives! Kids betreden.

‘s Avonds kunnen de bezoekers genieten van de bizarre horrorshow: Circus Of Horror. Op het piratenpodium gaan de piraten een gevecht aan en zal een zandartiest verhalen vertellen. Op een middeleeuwse markt kan je eet en drankstandjes ontdekken. Aan het einde van de avond verzamelt iedereen rond het meer voor een knallend vuurwerkspektakel.

 

Spookhuizen

 

Obscuria (vanaf 16 jaar)

Voor de dapperen ouder dan 16 jaar, is er dit jaar het gloednieuwe spookhuis Obscuria. Gekke messenwerpers, wrede gewichtheffers en vreselijke clowns wachten hier op hun publiek om hun geweldige kunsten te tonen.

 

Grand Hotel Morton (vanaf 16 jaar)

In dit enge hotel is rustig slapen geen optie! Dit is een nieuwe maze voor dit jaar. Een ticket kost 4 euro.

 

Asylum (vanaf 14 jaar)

Koud zweet op je voorhoofd, gegil en enge geluiden om je heen, geen idee waar dit naartoe leid!

Dit zijn nog maar de voorbodes die je zal ervaren wanneer je een bezoek brengt aan de gekken in hun gekkenhuis. Ze zeiden dat ze veilig opgesloten zaten, maar je zal al snel beseffen dat de waarheid net iets anders is.

Een ticket kost 2 euro.

 

Scarezones

 

Turm der Dunkelheit

De laatste overlevenden van het vervloekte dorp Schattenfell zochten onderdak in de toren des duisternis. Zijn ze hier veilig voor de slechte alchemist of heeft de haat hen zo ver gedreven dat ze zelf slecht geworden zijn?

Deze Scarezone is gratis en zonder tijdschema te bezoeken

 

Tijd Tickets

Om de horror-attracties “Obscuria”, “Asylum” en “Grand Hotel Morton” van de Boo-crew te bezoeken, heb je een tijdticket nodig. Hiermee kunt u op een specifiek tijdstip een bezoek brengen en de wachttijd aanzienlijk verkorten.