Fotoalbum: Parc Saint Paul – september 2018

Wie dit jaar Parc Saint Paul bezocht heeft, maakte ongetwijfeld een ritje op de gloednieuwe houten achtbaan Wood Express. Deze nieuwe aanwinst werd gebouwd door het Amerikaanse bedrijf Gravity Group en bevat, ondanks haar geringe hoogte, een pak airtime. Maar dit is natuurlijk niet de enige achtbaan die in het park te vinden is. Het park heeft namelijk ook twee achtbanen van de Russische bouwer Pax, Jammer genoeg was Wild Train tijdelijk gesloten wegens aanpassingen aan de trein. Maar gelukkig was Formule1 wel geopend, een Wilde Muis achtbaan met bochten die naar buiten gebanked zijn, een speciale ervaring. Voor de allerkleinsten heeft het park twee achtbanen in de aanbieding, namelijk: La Pomme, een Big Apple Coaster en Mini Mouse Cartoon, een Wilde muis achtbaan maar dan in mini formaat. Met Souris Verte kan men ook rondjes spinnen in de achtbaan en voor een familiale ervaring staat de Vekoma achtbaan Aérotrain in.

 

[Not a valid template]