Fotoalbum: Monde Sauvage – augustus 2018

Themeparkfreak Maarten trekt jaarlijks met zijn gezin naar onze Belgische Ardennen. Ze kozen steeds dezelfde locatie zonder ooit echt de omgeving te verkennen. Hoog tijd voor wat verandering. Nadat ze zo al Mont Mosan ontdekten, was het nu tijd voor de ontdekking van Monde Sauvage. Het (voorlopig) enige dierenpark van België waar er nog ijsberen te zien zijn. Al vond de oudste zoon (4 jaar oud) eerder dat het vuile beren waren. Het park heeft 3 shows (Papegaaien, Roofvogels en zeeleeuwen) en is tevens ook een safari park waarbij je een groot stuk met de wagen kan bezoeken. Betalen doe je voordat je het domein oprijdt. Voor een extra bijdrage kan je ook met een parktreintje rondrijden, of een tocht op de rug van een kameel doen, of was het toch een dromedaris?