Erlebnispark Tripsdrill opent nieuwe avonturenspeelplaats in 2019

Met “Sägewerk” opent het Duitse Erlebnispark Tripsdrill in 2019 een gloednieuwe belevingspeelplaats op een oppervlakte van 1400 m². Met negen verschillende gebieden en 250 speelelementen zal dit een plaats worden waar kinderen zich ten volle kunnen uitleven.

 

Onder de naam “Sägewerk” opent Tripsdrill volgend jaar een avonturenspeelplaats waarmee ze vooral mikken op hun jongste bezoekers. Deze zal geplaatst worden naast de houten achtbaan “Mammut” en geeft de kinderen de mogelijkheid om volop te ontdekken en te spelen.

Om in het thema te blijven van de nabijgelegen attractie zal deze speelplaats er als een zagerij uitzien. Ze beloven hierbij plezier voor kinderen van alle leeftijden in negen verschillende speelzones en 250 spelelementen. Je zal er onder andere kunnen klimmen, glijden en spelen met zand of water. De kinderen zullen zelfs de binnenkant van de zagerij bezoeken waar er verschillende klimtoestellen te vinden zijn.

Zoals we jullie eerder konden melden zal Tripsdrill volgend jaar ook een nieuwe achtbaan openen. Het jaar daarna zal men opnieuw uitpakken met een grote nieuwigheid.

 

Bron: Tripsdrill