Brick or treat keert terug naar Legoland Windsor

In oktober keert het Halloweenevenement Brick Or Treat terug naar Legoland Windsor. Dit gaat gepaart met een groots 3D vuurwerk en een nieuw Brick Or Treat pad in 2018.

 

Dit jaar kunnen jonge dapperen een gloednieuw Brick Or Treat pad volgen in Legoland Windsor waar ze het geheim moeten oplossen van het vermiste ingrediënt voor een vreemd drankje. Kleine monsterstjes zullen getest worden op hun moed en moeten geheime deuren ontdekken, waar ze hints vinden. Zij die slagen zullen door een vriendelijk spook lekkers aangebeden krijgen.

De bezoekers kunnen ook een ritje maken op de Spooky Hill Train, die een Halloweenjasje kreeg, compleet met rookeffecten en enge muziek. Deze trein voert je naar het Enchanted Forrest, waar heel wat enge, maar leuke activiteiten plaatsvinden. Je kan hier helpen met het maken van een Lego mozaïek, een pompoen maken uit lego of Duplo blokjes, welke tentoongesteld worden en je kan creatief gaan kleuren.

Frankie, het vriendelijke monster nodigt de bezoekers uit om deel te nemen aan zijn Monster Disco in Miniland. Op de gastenlijst staan favoriete verkleedde personages als Lord Vampyre en Orange Brick. Wie verkleed deelneemt maakt kans op een prijs. In Miniland kan je ook ’s werelds kleinste pompoenkwekerij ontdekken en zelfs kleine personages.

Op 20,21,26,27 oktober en 2 november zal de lucht verlicht worden door een kleurrijk 3D vuurwerk. Dit zal geinspirreerd zijn op de Legowereld. De bezoekers zullen hier een lichtspektakel te zien krijgen dat perfect afgestemd is op de bijhorende muziek. Om het vuurwerk te bekijken moet je een 3D brilletje opzetten.

[Not a valid template]

 

Bron en foto’s: Legoland Windsor