Boomstamattractie wordt dinowereld bij Plopsaland De Panne

In Plopsaland de Panne zal de attractie De Boomstammetjes in 2019 een grote make-over krijgen. De attractie die nu nog een Samson en Gert thema heeft zal gethematiseerd worden naar een leefwereld van dinosaurussen.

 

De boomstamattractie werd gebouwd in 1989 in het voormalige Meli Park. Bij de opening van Plopsaland in 2000 kreeg de attractie een Samson en Gert thema mee. Nu doopt het park de attractie om in een dinothema.“ Zo zal men door een prehistorisch landschap varen en levensechte bewegende dinosaurussen kruisen. Het bootje zal zich een weg banen langs kolkende vulkanen en lavastromen.” zegt Steve Van den Kerkhof.

Het zal voor het eerst in De Panne zijn dat een attractie een thema meekrijgt dat niet verbonden is aan een televisieprogramma. Eerder werd het dinothema al gebruikt in Plopsa Coo met de Dino Splash en het bijhorende evenement Dinoween. Voor de bovenliggende De Draak zijn er geen wijzigingen gepland.

Het kostenplaatje van de investering bedraagt 5 miljoen euro. De opening staat gepland voor de zomer van 2019.

 

Eerder konen we al melden dat de bestaande Rollerskater en bijhorende restaurant een K3 thema mee krijgt.