Thunderbirds wordt nieuwe thrillride voor Fort fun

Maar liefst één miljoen euro wordt volgend jaar geïnvesteerd in het Duitse pretpark Fort Fun. Het park opent in 2019 een nieuwe thrillride die komt te liggen in een nieuw aangelegd Indiaans themagebied. In Thunderbirds zullen de bezoekers meermaals ondersteboven gedraaid worden.

 

Vanaf mei 2018 zullen de bezoekers van het Duitse pretpark Fort Fun plaats kunnen nemen in een gloednieuwe thrillride. Thunderbirds wordt een zogenaamde Air Race attractie, gebouwd door de Italiaanse bouwer Zamperla. Men koos voor de 8.2 versie, welke acht armen bevat, met telkens twee zitplaatsen aan het uiteinde.

 

 

Grootste investering in 10 jaar

Thunderbirds wordt de grootste investering voor het park in de laatste tien jaar. Maar liefst 1 miljoen euro wordt hiermee geïnvesteerd. Dit geld dient niet enkel voor de attractie, maar ook voor een nieuw aan te leggen Indiaans themagebied, middenin het park. Dit zal terug te vinden zijn tussen de Indoor Thrillride Dark Raver en de attractie Wild Eagle.

 

Bron en foto’s: Fort Fun