Six Flags Great Adventure opent met Wonder Woman Lasso of Truth een nieuwe thrill ride

Het bekende personage Wonder Woman krijgt volgend jaar haar eigen attractie in Six Flags Great Adventure. Met Wonder Woman Lasso of Truth opent het park een spannende frisbee-attractie, volledig in het teken van de superheldin.

 

Six flags Great Adventure voegt opnieuw een superheld toe in het park, ditmaal Wonder Woman. Het park zal een gigantische frisbee-attractie openen die de naam Wonder Woman Lasso of Truth zal dragen. Bij deze attractie betreden 40 bezoekers een grote pendel die heen en weer schommelt aan bijna 120 km/h, tot een hoogte van 50 meter.

 

 

Wonder Woman Lasso of Truth komt te staan in het DC gebied van het park en vult het rijtje attracties als Batman: The Ride, Cyborg Cyber Spin, Justice League: Battle for Metropolis en The Dark Knight Coaster aan.

 

Bron en foto: Six Flags