Six Flags Fiesta Texas krijgt volgend jaar het gezelschap van The Joker

Het Amerikaanse pretpark Six Flags Fiesta Texas opent met The Joker Wild Card een gloednieuwe thrillride. Deze zal geopend worden in de lente van 2019. De nieuwe thrill ride vult het rijtje superhelden en slechteriken in de DC Comics reeksen aan.

 

In Six Flag Fiesta Texas zullen de bezoekers vanaf de lente van 2019 een nieuwe thrill ride kunnen ontdekken. The Joker Wild Card wordt een frisbee-attractie, gebouwd door Zamperla, die de berijders heen en weer zwiert, hoger en hoger. Er wordt een snelheid bereikt van 120 km/u. Het hoogste punt wordt bereikt op 44 meter.

 

 

De nieuwe attractie komt te staan in de DC Comics-zone, waar we achtbanen als Wonder Woman, Batman en Superman terugvinden.

Het park kondigde ook aan vanaf volgend seizoen geen sluitingsperiode meer te hebben. Bezoekers zullen het park dus het hele jaar rond kunnen bezoeken.

 

Bron en foto’s: Six Flags