Six Flags Discovery Kingdom opent nieuwe achtbaan in 2019

Het Amerikaanse pretpark Six Flags Discovery Kingdom opent met Batman: The Ride een nieuwe achtbaan in 2019. Met deze achtbaan wordt het rijtje aan superhelden en slechteriken weer wat groter in de druk bebouwde DC Comics zone van het park.

 

Six Flags Discovery Kingdom wordt opnieuw getrakteerd op een nieuwe achtbaan. In 2016 toverde het park nog de houten achtbaan Roar! om tot de hybride achtbaan Joker. Voor de bouw stond het Amerikaanse bedrijf Rocky Mountain Construction in. Dit jaar mocht het park met Harley Quinn Crazy Coaster de allereerste Skywarp-achtbaan openen van bouwer Skyline Attractions en met Batman: The Ride opent het park volgend jaar een 4D Free Spin Coaster van S&S Sansei Technologies.

 

 

Deze achtbaan is misschien compact, maar heeft heel wat thrill te bieden. Na een optakeling van bijna 40 meter op de verticale lifthill, zorgt deze ‘free spin’-achtbaan voor heel wat thrill. De passagiers gaan minstens zesmaal ondersteboven tijdens hun rit, waardoor thrillseekers sensationele momenten beleven als ze in de achtbaan stappen.

Batman: The Ride wordt de tiende achtbaan van het park en komt te staan vlakbij de achtbanen Joker, Harley Quinn Crazy Coaster en Superman Ultimate Flight.

 

Bron en foto’s: Six Flags