Fotoalbum: Silver Dollar City – juni 2018

Het Amerikaanse park Silver Dollar City is gelegen in Branson, Missouri. Dit jaar kwam het park meermaals in de kijker te staan omwille van de opening van de allereerste multigelanceerde spinning coaster Time Traveler, waarbij je ook nog eens meermaals overkop gaat. Deze achtbaan van Mack Rides raast maar liefst drie keer doorheen een inversie en door twee lanceringen. De rit begint met een spectaculaire verticale first drop en men behaalt een topsnelheid van 81 km/h. Dit is niet de enige knaller die het park heeft. Ook de houten achtbaan Outlaw Run biedt heel wat fun. Deze achtbaan opende in 2013 en werd gebouwd door Rocky Mountain Construction. Wie een ritje maakt op deze houten achtbaan zal driemaal overkop gaan. Meer achtbaangeweld vind je in dit park in Wildfire, een stalen achtbaan van B&M die vijfmaal overkop gaat.