Roland Mack en zonen maken eerste testritjes op vernieuwde Eurosat CanCan Coaster

Onlangs mocht Roland Mack, de eigenaar van Europa-Park, samen met zijn zonen Michael en Thomas Mack het eerste ritje maken op de vernieuwde achtbaan Eurosat CanCan Coaster. Deze praktisch nieuwe achtbaan vervangt de oude Eurosat achtbaan, die gebouwd is in een grote zilveren bol.

 

Niemand minder dan parkeigenaar Roland Mack en zijn zonen Michael en Thomas maakten onlangs de allereerste ritjes op de nieuwe Eurosat CanCan Coaster in Europa-Park. Deze quasi nieuwe achtbaan werd gebouwd waar de oude achtbaan Eurosat stond. De achtbaan zit verscholen in een grote zilveren bol en krijgt ter ere van de renovatie een compleet nieuw thema.

 

 

Eurosat CanCan Coaster krijgt een Frans thema aan de buitenkant, compleet met een replica van de Moulin Rouge. Ondertussen doken ook de eerste concepttekeningen op van wat de nieuwe wachtrij moet worden.

 

Er zal een aparte ingang voorzien worden voor een ritje met virtual reality. Deze ervaring zal de naam “Valerian – Die Stadt der Tausend Planeten” dragen. Tijdens de rit wordt je meegenomen naar een Science Fiction wereld, uit de films van Luc Besson.

 

Bron en foto’s: Europa-Park, Mack