Karls Erlebnis-Dorf Elstal opent dit jaar nog een nieuwe indoorzone

Het Duitse park Karls Erlebnis Dorf, gelegen in Elstal te Duitsland, opent in december opnieuw enkele nieuwe attracties in een indoorgebied. In dit gebied zal de productie van gummibeertjes centraal staan, onder de attracties bevinden zich onder andere twee vrijevaltorentjes.

 

Op 1 december 2018 krijgt het Duitse park Karls Erlebnis-Dorf Elstal er weer enkele attracties bij. Het park maakt deel uit van de groep Karls, dat uitgroeide van een landbouwbedrijf tot een groep die onder andere zes recreatieparken uitbaat. Eerder dit jaar opende het park nog haar eerste achtbaan met K2, waarbij men het productieproces van chips kan volgen.

 

 

 

Gummibeerchen-Land

Ook het nieuwe gebied zal in het teken van een productieproces staan, namelijk dat van gummibeertjes.  Om dit productieproces levendig zichtbaar te maken zullen meerdere attracties bepaalde stappen uit het proces uitbeelden. Enkele van de attracties worden twee vrijevaltorentjes, eentje van acht en eentje van negen meter hoog, een klassieke carrousel, botsauto’s, een interactieve schooter attractie en schommelattractie.

Het gebied zal de uitstraling krijgen van een nostalgische kermis en circus.