Fotoalbum: Rheinkirmes Düsseldorf – juli 2018

In Dusseldorf streek opnieuw één van de best bezochte kermissen van Europa neer. Grote blikvangers dit jaar waren de 35 jaar oude Schwarzkopf achtbaan Alpina Bahn, de indoorachtbaan Höllenblitz en vrijevaltoren Hangover The Tower. Dit jaar zijn er waren er ook maar liefst 6 nieuwe attracties op de kermis te vinden. Waaronder  Wild Mause XXL en Wildwasserbahn “Auf Manitus Spuren”. Ook nieuw waren Chaos Pendel van de Zwitserse exploitant Maier die hier haar debuut maakte. De attractie is een soort van Booster maar aan de arm waar de gondels aan vast hangen, hangt nog aan een extra arm die beiden afzonderlijk van elkaar kunnen bewegen. Jules Verne Tower, een 80 meter hoge Star Flyer bezorgde je een waanzinnig zicht over de kermis, Ook de Propeller van Ordelman is voor het eerst terug te vinden aan de Rhein. Net als het Alpen Hotel van Rasch, een groot funhouse.

 

er zijn geen afbeeldingen gevonden