Fans bepalen nieuwe attractie voor BillyBird Park Hemelrijk

Fans van het Nederlandse pretpark BillyBird Park Hemelrijk mogen de nieuwe attractie voor het park bepalen. Het park heeft een nieuw gebied aangelegd, maar roept de hulp in bij de fans om creatief te zijn naar nieuwe ideeën voor het nieuwe gebied.

 

Onlangs maakte het pretpark BillyBird Park Hemelrijk bekend dat ze een nieuw gebied hebben aangelegd. Alleen weet het pretpark nog niet wat ze ermee zullen doen. Men roept dus de fans via de sociale media op om hun creatiefste ideeën achter te laten op Facebook of in de voorbestemde brievenbus in het park.

Op de sociale media lezen we al leuke ideeën. Zo lezen we onder andere fans die vragen voor een water play house of dansende fonteinen, die we vaak terugzien in de Plopsa-parken. Ook een klimpark of een verkeerspark wordt vermeld. Anderen willen dan weer trampolines.

In april 2018 opende het park een gloednieuwe attractie: De Ballenfabriek. Gasten moeten als arbeider zich inklokken in de fabriek en kunnen daarna genieten van twee verdiepingen vol met ballen. De Ballenfabriek is een groot speelhuis waar kinderen kunnen spelen met ballen. Ze kunnen er ballen afvuren in een luchtkanon of zelfs onder een waterval van ballen staan.

Het recreatiepark met attracties, buitenspeeltuinen, een binnenspeeltuin en zelfs een strandbad is te vinden in Volkel in Nederland en is dagelijks geopend.

Wil jij graag de toekomst van het park meebepalen? Klik dan hier.

 

Bron: BillyBird Park Hemelrijk