Fotoalbum: Parc des Combes – mei 2018

Themeparkfreaks Timothy & Fred bezochten tijdens hun verblijf in Frankrijk een bescheiden parkje genaamd Parc des Combes. Het park biedt de bezoeker enkele achtbanen aan waaronder een junior boomerang coaster. Fred maakte hier enkele ritjes op en zag dat het goed was. Timothy was dan weer fan van de attractie Canad’R. Deze booster ride van ongeveer 40 meter hoogte neemt je mee doorheen het luchtruim met een topsnelheid van 100 km/h en een G kracht van maar liefst 5 G. Leuk detail is dat je de gondel, die de vorm heeft van een vliegtuig, ook daadwerkelijk zelf kunt besturen. Thrill verzekerd alvast! We maakten ook een ritje op de Alpine coaster van het park.

In Parc des Combes heb je de keuze om een bandje aan te kopen waarmee je alle attracties kan doen, maar je kunt ook per attractie betalen.