Fotoalbum: Le Pal – mei 2018

Themeparkfreaks Timothy & Fred trokken onlangs naar het Franse pretpark Le Pal. Het hoofddoel van dit bezoek was uiteraard het testen van de nieuwe achtbaan Yukon Quad. Fred & Timo zijn alvast fan geworden van deze toffe achtbaan maar naast Yukon Quad biedt het park nog enkele andere achtbanen waaronder Twist (een Mack spinning coaster vergelijkbaar met die van Toverland), Azteka (een Soquet stalen achtbaan) & le tigre de Sibéria (een stalen Reverchon achtbaan). Liefhebbers van waterattracties kunnen terecht in de rapid river La Descente du Colorado of de logflume la rivière Canadienne. Wist je dat Le Pal ook een exacte kopie heeft van de attractie King Kong in Bobbejaanland? Le Pal is trouwens niet alleen een pretpark, zo kan de bezoeker hier ook een brede waaier van diersoorten bekijken. Neem zeker eens een kijkje bij Alligator bay, echt wel de moeite waard. Wat ons meteen ook opviel in dit Franse park is het hoge thematisatiegehalte, iets wat we algemeen maar kunnen toejuichen.