ToverlandFansite presenteert spectaculair programma tijdens vierde editie van de ToverlandFanday!

Dit jaar wordt Toverland, met de komst van Port Laguna en Avalon maar liefst zeven hectare groter. De twee nieuwe themagebieden spelen tijdens de vierde ToverlandFanday een grote rol. Zo start ons evenement met een ERT op Fēnix, de nieuwste achtbaan van het park. Daarnaast is er een fotozoekwedstrijd door Avalon en Port Laguna waarbij de deelnemers mooi prijzen kunnen winnen.

 

De ToverlandFanday is een initiatief van Toverlandfansite.nl in samenwerking met Attractiepark Toverland.

 

Programma

Naar jaarlijkse gewoonte kunnen de Fanday VIP’s weer genieten van een mooi gevuld programma. Het programma ziet er als volgt uit:

  • Groepsfoto
  • Presentatie en Q&A (Rick van Riel)
  • Q&A IMAscore
  • Uitgebreid friet en snackbuffet
  • ERT op Fēnix en Troy

 

Tijdens het parkbezoek zal er een fotozoekwedstrijd plaatsvinden waarbij deelnemers kans maken op unieke Toverlandprijzen.

De dag starten we met een ERT op Fēnix en afsluiten doen we met een ERT op Troy. Voor het volledige programma met de exacte tijden kun je terecht op de website.

 

Gastspreker Rick van Riel

Na het succes van 2016 nodigt ToverlandFansite opnieuw een gastspreker uit! Dit jaar is dat niemand minder dan Rick van Riel. Rick is een gepassioneerd animatronic-bouwer en werkte voor Toverland o.a. mee aan de twee pratende herten bij de Blitz Bahn. Hoe vertaal je een schetsontwerp naar een technisch 3D-model en wat komt er allemaal kijken bij het animeren van een animatronic? Kom het allemaal te weten tijdens de ToverlandFanday!

 

Prijzen

Abonnementhouders : €36 Niet-abonnementhouders: €54

In deze prijs is inbegrepen: parkeren, entree, lunch + drank, ERT (2x) en presentatie en Q&A IMAscore. Keycords en badges worden uitgedeeld bij de start van de dag door de ToverlandFansite.

 

Inschrijvingen

Inschrijven voor de ToverlandFanday is enkel mogelijk via ToverlandFansite.nl vanaf 30 juni 2018.. Heb je vragen? Aarzel dan niet en neem contact op met ToverlandFansite via  (info@toverlandfansite.nl),