Prentenboek Sneeuwwitje feestelijk gelanceerd in de Efteling!

Deze zomer brengen de Efteling en Van Goor het sprookje van Sneeuwwitje tot leven. Vandaag, op 9 juni, verschijnt namelijk het prachtige prentenboek Sneeuwwitje. Om het boek een feestelijke start te geven, las een heuse kabouter vanochtend onder grote belangstelling voor uit Sneeuwwitje.

 

Vele kinderen kwamen naar het Sprookjesbos, waar de kabouter bij het gerenoveerde sprookje van Sneeuwwitje het publiek meenam in de wereld van een boze stiefmoeder, een vrien- delijke jager, zeven dwergen en een prachtige prinses.

 

Sneeuwwitje

Wie kent het sprookje van Sneeuwwitje niet? Over een schitterende prinses die bij zeven dwergen terechtkomt. Nu heeft ze naast een plek in het Efteling Sprookjesbos ook nog haar eigen prenten- boek! In het prachtig uitgevoerde boek komt het sprookje van Sneeuwwitje tot leven dankzij de illustraties van Esther Rosier en Job van Gelder. De rug van linnen maakt het geheel af. Een ideaal (cadeau)boek voor alle leeftijden.

 

De Efteling

De Efteling is op 31 mei 1952 geopend als Sprookjesbos met tien sprookjes gelegen in een natuurrijke omgeving. 66 jaar later is het attractiepark uitgegroeid tot de Wereld van de Efteling, een wonderlijke plek in het groen waar de aandacht voor natuur, de liefde voor sprookjes én de Brabantse gastvrijheid hand in hand gaan. Om haar gasten te blijven verwonderen opende de Efteling op 1 juli 2017 een nieuwe familie-attractie, Symbolica: Paleis der Fantasie. Ook zijn vorig jaar de verblijfsmogelijkheden uitgebreid met de opening van Vakantiepark Efteling Loonsche Land. Ondanks al deze ontwikkelingen blijft de Efteling steeds trouw aan waar het allemaal mee begon: het vertellen van sprookjes, sagen, legenden, mythes en verhalen.