Plopsa pakt uit met indrukwekkende actie: 10% korting per WK-doelpunt

De Plopsa Group gelooft 100% in de WK-kansen van het Belgische elftal. Om het grootste voetbalfeest ter wereld nog leuker te maken, krijgen fans 10% korting op Plopsa-tickets per doelpunt van de Belgen.

 

Bij elke winnende wedstrijd van het Belgische elftal geeft Plopsa maar liefst 10% korting per doelpunt op online aangekochte tickets voor Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo. Meteen na afloop van de match zal het symbolische aantal van 2018 voordeeltickets in de webshop ter beschikking worden gesteld. Hoe meer doelpunten er vallen, hoe meer korting klanten krijgen.

“Bij winst van de Belgen bieden we per goal maar liefst 2018 unieke voordeeltickets aan. Scoort ons elftal één doelpunt, krijgen de snelle kopers 10% korting. Scoren ze acht doelpunten, dan ontvangen ze maar liefst 80% korting! We nemen hier dus een groot risico.”, lacht Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group. “Met deze actie willen we het wereldkampioenschap nog leuker en spannender maken”, aldus Van den Kerkhof.

 

10 doelpunten

Winnen de Belgen met tien doelpunten dan worden er 2018 voordeeltickets verkocht aan het symbolische bedrag van € 1.

 

Live-uitzending in Plopsaland De Panne

Fervente supporters die niets van het WK willen missen, kunnen terecht in het F.C. De Kampioenen Café in Plopsaland De Panne. Alle matchen die tijdens de openingsuren van het park worden gespeeld, worden er live uitgezonden. De eerste match van de Belgen vindt plaats op maandag 18 juni om 17 uur.