Fun Spot America Orlando opent nieuwe thrillride

Het Amerikaanse pretpark Fun Spot America heeft in haar park te Orlando een nieuwe thrillride geopend met Headrush 360. Bij deze attractie zitten de bezoekers in een gondel die heen en weer beweegt tot hij overkop gaat.

 

De Amerikaanse pretparkgroep Fun Spot America Theme Parks merkte hoe populair de thrillride Headrush 360 was in het Fun Spot America park in Orlando. Men besloot ook in het park gelegen in Kissimmee een exemplaar van deze attractie te openen. Bij deze attractie beweegt een gondel heen en weer als een frisbee en gaat tevens overkop.

 

 

Headrush 360 is een Midi Discovery van de Italiaanse fabrikant Zamperla. Om plaats vrij te maken voor de nieuwe toevoeging werd de attractie Paratrooper gesloten. Deze wordt verhuisd naar het nieuwe Fun Spot park in Atlanta, dat vorig jaar aangekocht werd door de groep.

 

Bron en foto: fun Spot