Fotoalbum: Six Flags New England – juni 2018

Six Flags New England is een attractiepark gelegen in Agawam, Massachusetts in de Verenigde Staten. Voor credithunters is dit een must do tijdens een trip doorheen dit deel van het land. Ook Themeparkfreaks Dries, Jonathan en Jos lieten dit park niet links liggen tijdens hun trip. Het park telt twaalf achtbanen, waaronder enkele grote en spectaculaire exemplaren. De oudste achtbaan in het park werd al gebouwd in 1941. Deze houten achtbaan kreeg de naam Thunderbolt en werd gebouwd door Philadelphia Toboggan Coasters, Inc. Met Wicked Cyclone toverde het bedrijf Rocky Mountain Construction de houten achtbaan Cyclone om tot een hybride achtbaan, die drie inversies bevat. De grootste achtbaan van het park is de megacoaster Superman The Ride. Deze werd gebouwd door Intamin en heeft een hoogte van 63 meter en een lengte van 1.645 meter. Dit levert een ritje op met een topsnelheid van 124 km/u. Met Flashback heeft het park ook een typische Vekoma Boomerang en met Goliath hebben ze een tweede boomerang, maar dan een Inverted Giant exemplaar waarbij je een vrije val maakt en de treintjes onder de track hangen. Jammer genoeg was deze laatste gesloten tijdens hun bezoekje. Nog een hangende achtbaan biedt het park aan met de SLC Riddler Revenge. Familialer zijn de Spinning Gerstlauer achtbaan Pandemonium en de Maurer wilde muis achtbaan Gotham City Gauntlet Escape from Arkham Asylum. Voor de jongste bezoekers vind je hier de Zierer achtbaan Catwoman’s Whip en de kiddy coaster Great Chase van E&F Miler. De nieuwste toevoeging werd de Free Spin Coaster Joker, een creatie van S&S – Sansei Technologies, waarbij de bakjes naast de track hangen en rond hun as draaien.