Fotoalbum: Parc Festyland – mei 2018

De Themeparkfreaks trokken naar het Franse Parc Festyland. Dit charmante parkje is gelegen in de toeristische streek Normandië. Het park telt 2 achtbanen, namelijk 1066 en Drakkar Express. Beide attracties zijn afkomstig van de Franse bouwer Soquet. Met zijn prachtig gethematiseerde station en lifthill is 1066 ongetwijfeld de blikvanger van dit park. Maak op deze attractie een duik doorheen de Middeleeuwen. Drakkar Express bevindt zich dan weer in Viking thema gedeelte. In deze zone opende dit jaar nog een nieuwe Thrill ride genaamd Miollynr, een Air Racer. Thrill vind je ook op Eretic, een Frisbee attractie. Ben je meer fan van waterattracties, check dan zeker eens de attractie Kaskade. Verder biedt het park heel wat familiale attracties aan zodat het hele gezin kan genieten van een dagje pretparkplezier. Geniet samen met ons mee van de foto’s die Themeparkfreak Timothy ter plaatse maakte.