Fotoalbum: Gröna Lund –mei 2018

Aan een oever van Djurgården Island, een schiereiland gelegen in Stockholm, kunnen pretparkliefhebbers hun hart ophalen aan de diverse attracties van Gröna Lund. Het is het oudste pretpark van Zweden en het is alvast een van de meest charmante attractieparken van de Scandinavische landen. De achtbanen lopen er kriskras door elkaar. Ze maken dus vele interacties met elkaar, maar ook met de andere attracties. De vele torentjes bepalen de skyline van het park. De jongste aanwinst van Gröna Lund is Ikaros. Een vrijevaltoren van 95 meter hoog waarbij de gondel op haar hoogste punt 90° kantelt, om daarna passagiers met hun aangezicht richting de begane grond naar beneden te loodsen. Themeparkfreak Benjamin trotseerde de vrije val en bracht de volgende foto’s met zich mee.