Fleur de Han, een exclusieve gin gerijpt in de Grotten van Han

Pascal De Borggrave uit Ingelmunster is een grote gin-liefhebber en is al 2 jaar met het idee bezig om een eigen unieke gin op de markt te brengen. Meer dan 100 verschillende gins heeft hij geproefd, zodat hij een perfect idee heeft van alle mogelijke smaken. Maar die ene florale en fruitige smaak die hij in zijn hoofd had, moest nog uitgevonden worden…

 

Hiervoor deed hij beroep op een specialist in het ontwikkelen van smaken op basis van planten en kruiden. Dank zij de immense passie en het grote vakmanschap van zijn Meester Distilleerder, werd Fleur de Han ontwikkeld. Hij slaagde er met glans in om die unieke florale en fruitige smaak die Pascal De Borggrave in zijn hoofd had tot werkelijkheid te brengen. Op basis van een eigen mengsel van 13 kruiden en planten, gemacereerd in graanalcohol, heeft Fleur de Han zijn unieke heerlijke smaak en evenwicht bekomen. De combinatie van de 13 uitgekozen kruiden en planten is enig, waardoor Fleur de Han zich onderscheidt van alle andere gins.

 

De tweede grote passie van Pascal De Borggrave zijn de Grotten van Han; een passie die al dateert van zijn kindertijd. Het was dan ook zijn droom deze waanzinnig mooie Grotten te combineren met een uitzonderlijk lekkere gin. Dit project is met glans geslaagd. Na een rijping in de rust en de constante temperatuur van 12 graden van de Grotten van Han is Fleur de Han tot zijn volle harmonie gekomen.

 

Fleur de Han wordt aangeboden in een unieke fles met vermelding van een jaartal, die slaat op het jaar van rijping in de Grotten van Han. Het alcoholpercentage bedraagt 41%.

 

 

Van Fleur de Han zijn momenteel 1200 flessen beschikbaar. Deze gin is exclusief te verkrijgen in de betere restaurants en de betere drankenhandels, en natuurlijk op het Domein van de Grotten van Han.