Disneyland® Paris verwelkomt voor het eerst de Marvel superhelden!

Het Marvel universe komt voor de eerste keer tot leven in Disneyland Paris. Marvel fans van alle leeftijden kunnen er zich vanaf nu onderdompelen in de wereld van hun favoriete films en stripverhalen in het Walt Disney Studios Park®. Ben JIJ klaar om oog in oog te staan met Iron Man, Thor, Captain America, Black Widow, Spider-Man, Black Panther en vele anderen?

 

Op zaterdag 9 juni trapte Disneyland Paris de “Marvel Summer of Super Heroes” af met een bijeenkomst van de bekendste Avengers voor een aantal epische shows en heroïsche ontmoetingen zoals de Marvel: Super Heroes United show, de Stark Expo, de Guardians of the Galaxy Awesome Dance-off en een onvergetelijke ontmoeting met Captain America!

Verschillende (inter)nationale beroemdheden waren aanwezig om samen met Disneyland® Paris het nieuwe Marvel seizoen als spectaculaire afsluiter van het 25-jarig jubileum van Disneyland® Paris in te zetten.

Sean Dhondt vierde er samen met een aantal vrienden de verjaardag van zijn vrouw Allison Scott en als fan van Thor en Black Panther mocht ook wereldtennisster Serena Williams niet ontbreken! Victoria’s Secret model Bar Refaeli poseerde er met veel plezier bij Captain America.

 

Neem deel aan dit epische avontuur en ontdek wat je te wachten staat:

 

Marvel: Super Heroes United

Ben je klaar voor live actie? Voor de eerste keer ooit zullen Thor, Iron Man, Black Widow, Doctor Strange, Black Panther, Spider-Man, en anderen aanwezig zijn in het Walt Disney Studios Park om drie thema’s te vieren: oorsprong, tweedeligheid en samenhorigheid!

Thanos heeft een manier gevonden om de Avengers en hun bondgenoten te manipuleren om hen te verwoesten. Slagen ze erin om van Thanos te ontsnappen? Je ontdekt het allemaal in deze familie-vriendelijke show, live op het podium meerdere keren per dag in het Studio Theater!

 

Stark Expo presents: Energy for Tomorrow!

Tony Stark nodigt je uit op Production Courtyard om je de laatste nieuwe versie van zijn revolutionaire uitvinding voor te stellen – een ‘Arc Reactor’ die groene energie opwekt. Maar pas op… Een zekere Loki gooit maar al te graag roet in het eten. Thor’s angstaanjagende halfbroer zal proberen om van deze gebeurtenis gebruik te maken om de macht te grijpen. Laat ons hopen dat Black Widow en Spider-Man in de buurt zijn om hem tegen te houden…

Meerdere keren per dag heb je de kans om deze geweldige show te zien aan de voet van het Hollywood Tower Hotel.

 

Guardians of the Galaxy Awesome Dance-Off

Zoals de naam al doet vermoeden, krijg je de kans om een dance-off aan te gaan met de Guardians of the Galaxy! Muziek is een belangrijk onderdeel van het karakter van Peter Quill, beter bekend onder de naam Star-Lord. Zijn avonturen zijn ingesteld op de tunes van de jaren 70 en 80 uit zijn favoriete afspeellijsten. En zoals je zou verwachten, maakt hij een echte muzikale entree – naast Gamora. Maar pas op – ze zullen zichzelf snel in gevaar brengen en ze hebben een missie voor jou.Maak je klaar om de Guardians of the Galaxy een handje te helpen! Ze rekenen op jouw hulp… en ze hebben beloofd dat ze je in beweging zullen brengen!

Guardians of the Galaxy Awesome Dance-Off zal meerdere keren per dag plaatsvinden op Production Courtyard en het beloofd een wilde ervaring te worden!

 

Heldhaftige ontmoeting: Captain America

Marvel Summer of Super Heroes geeft je ook de kans om een hand te schudden met de allereerste Avenger: Captain America. Steve Rogers zal in het Walt Disney Studios Park aanwezig zijn om een epische ervaring met je te delen – één die je voor altijd wil vastleggen op foto. Het is de perfecte gelegenheid om jouw vrienden en volgers op sociale media te laten zien dat je de leider van de Avengers ontmoet hebt!

 

Exclusieve merchandise at Disneyland® Paris!

Marvel Summer of Super Heroes is ook jouw kans om een reeks Marvel producten te ontdekken die exclusief in Disneyland Paris verkrijgbaar zijn. Er werd een uniek assortiment van souvenirs en lifestyle merchandise – inclusief Marvel heldenhaarband – ontwikkeld voor deze speciale gelegenheid.

Er zijn ook speciale superheld-lunchopties zijn beschikbaar, zoals menu met de “Spiderweb Burger.” Bezoekers kunnen hun liefde voor Tony Stark tonen aan de food standjes, waar ze hun dorst kunnen lessen met een Iron Man glas. Degene die hunkeren naar macht kunnen drinken van een mok in de vorm van Thanos’ handschoen en koekjes in de vorm van Mini Groot zorgen voor een superschattig tussendoortje om op te knabbelen.

 

Een exclusieve ervaring met de “Marvel Signature Package”

De limited edition Marvel Signature Package brengt uitzonderlijke momenten tot leven! Een verblijf in één van de zeven Disney Hotels, toegangstickets tot het park, speciale ervaringen zijn in de package inbegrepen. Geniet van het heerlijke Amerikaanse buffet-stijl diner met Captain America, Thor, en Black Widow, een exclusieve ontmoeting met Spider-Man, een cadeaukaart, en zelfs een Disney Photo PassTM om elk moment vast te leggen.

 

Mis Marvel Summer of Super Heroes niet! Je kunt tot en met 30 september deze spectaculaire afsluiter van het 25-jarig jubileum van Disneyland Paris in het Walt Disney Studios Park beleven.