Bekijk de eerste onride video van Oscar’s Wacky Taxi in Sesame Place

In het Amerikaanse pretpark Sesame Place opende op  26 mei 2018 de achtbaan Oscar’s Wacky Taxi. Bezoekers konden er voor het eerst plaatsnemen in de attractie die helemaal in het teken staat van het personage Oscar the Grouch. De nieuwe aanwinst is een bijzondere hybride achtaan.

Oscar’s Wacky Taxi is een unieke achtbaan van de hand van fabrikant Gravity Group, met een felgele trein geïnspireerd op een typische Amerikaanse taxi. De achtbaan werd vervaardigd uit hout en staal, om zo een soepelere rit weg te geven. Hierdoor komen niet enkel sensatiezoekers aan hun trekken, maar ook de andere gezinsleden. In het baanverloop zit er een opwindende eerste drop en veel air-time!

De attractie staat helemaal in het teken van Oscar the Grouch, een populair personage uit Sesame Street. Oscar’s Wacky Taxi kent een hoogte van 12,2 meter. Het gele treintje raast over een 366 meter lange track en er zijn heel wat kenmerkende airtimeheuveltjes en bochten in het circuit terug te vinden. De attractie is toegankelijk voor kinderen vanaf één meter, al zullen de kleinsten weliswaar onder begeleiding van een volwassene moeten meerijden.

 

De bouwupdates kan je hier bekijken.

 

 

Bij een recente opening hoort ook steeds een eerste onride video. Bekijk deze hieronder!

 

 

Bron: rcdb.com, Sesame Place