2500 modderliefhebbers trotseren leeuwen en neushoorns bij Burgers’ Zoo

Zondag 1 juli 2018 stormen enthousiaste kinderen en volwassenen over een ‘obstacle run’ die gedeeltelijk door Koninklijke Burgers’ Zoo voert. 2500 deelnemers trotseren een parcours met achttien creatieve hindernissen en een lengte van vier kilometer. De route loopt vlak langs de Oost-Afrikaanse savanne met neushoorns en giraffen en het leeuwenverblijf. Anders dan bij de meeste ‘obstacle runs’ waar snelheid en prestaties centraal staan, draait Mud Masters Family Burgers’ Zoo vooral om de gezelligheid en de gezamenlijke activiteit met het hele gezin. www.burgerszoo.nl/mudmasters

 

Vreemde eend in de bijt

Mud Master ‘obstacle runs’ vinden op diverse spraakmakende locaties in binnen- en buitenland plaats, maar een dierenpark is als locatie toch wel een vreemde eend in de bijt. Het startpunt en de finish bevinden zich beide in Burgers’ Zoo, maar het parcours voert daarnaast grotendeels door het aangrenzende bos aan de overzijde van de Cattepoelseweg. Vanaf de laatste hindernissen tot en met de eindstreep loopt het parcours vlak langs leeuwen, neushoorns en giraffen. 

 

Na de sportieve uitdaging het dierenpark in

Burgers’ Zoo wil ouders en kinderen een bijzondere gezamenlijke sportieve uitdaging bieden die vanwege de opzet, de insteek en de locatie nergens anders te beleven valt. Meedoen en genieten zijn bij Mud Masters Family Burgers’ Zoo veel belangrijker dan als eerste eindigen. De ‘obstacle run’ in het Arnhemse dierenpark is daarmee bij uitstek geschikt voor jong en oud. Vaders en zonen, moeders en dochters, of complete gezinnen en families gaan samen het avontuur aan en genieten na afloop lekker van een dagje dierenpark. Iedere deelnemer krijgt een speciaal ontworpen shirt cadeau. 

 

Praktische informatie

2500 kaarten zijn inmiddels al verkocht. Voor de liefhebbers zijn er nog enkele kaarten beschikbaar, die uitsluitend online zijn te bestellen: www.burgerszoo.nl/mudmasters. Voorafgaand aan de ‘obstacle run’ en direct na afloop kunnen deelnemers met hun ticket Burgers’ Zoo bezoeken. Bovendien is er catering aanwezig op het terrein van het parcours.