Vierde achtbaan voor het Duitse Trampolino Familien- und Freizeitpark

Het Duitse pretpark Trampolino Familien- und Freizeitpark heeft een vierde achtbaan geopend. Het is meteen ook de grootste achtbaan van het park. Hiermee breid het pretpark haar aanbod voor de grotere gasten uit, de achtbaan is een mooie aanvulling op het bestaande aanbod.

 

Trampolino Familien- und Freizeitpark is gelegen in Andernach, een stad in de Duitse deelstaat Rijnland-Palts. Het pretpark heeft een outdoor gebied maar ook een grote indoorhal zodat het een interessante locatie blijft indien het weer tegenvalt.

De nieuwe achtbaan van het park heeft een Zyklon / Galaxy lay-out en opende op 5 mei 2018 in het park. De rollercoaster heeft de naam Trampolino-Coaster gekregen dat perfect past bij de naam van het park. Wie de achtbaan gebouwd heeft, of waar deze van afkomstig is, is voorlopig nog onduidelijk.

De andere rollercoasters van het park zijn een pak kleiner. Zo heb je de Ring Renner, een kinderachtbaan van de Italiaanse fabrikant SBF Visa Group. De achtbaan heeft een lay-out in de vorm van een 8.

Een andere achtbaan is de Seifenkiste die gebouwd werd door Gerstlauer Amusement Rides. De achtbaan is een zogenaamde Kiddy Racer en is enkel toegankelijk voor de allerkleinste kinderen. “Seifenkiste” is Duits voor “zeepkist”. De laatste credit van het park is de Butterfly. De attractie werd gebouwd door Sunkid Heege en is volledig in het blauw.

Alle achtbanen buiten de nieuwe achtbaan zijn binnen in de indoorhal terug te vinden.

 

Bron: rcdb

Foto: Trampolino Familien- und Freizeitpark